Dränering Karlstad

RING OSS - 054-220 89 14

Dränering

Dränering i Karlstad. En grävskopa står vid en uppgrävd gräsmatta på en villatomt.

Dränering är en viktig del i ett hus underhåll. Om ditt hus inte har dränerats på 30 år och du märker av tecken på fukt, såsom exempelvis dålig lukt i källaren, så är det dags igen. Vi har 10 års erfarenhet av dränering i Karlstad och vi ser fram emot att förlänga livslängden på ditt hus och ge dig ett bättre inomhusklimat. Kontakta oss så fixar vi din dränering i Karlstad!

Professionell dränering i Karlstad

Våra hus utsätts för vatten både ovanifrån, i form av regn och snö, och underifrån i form av grundvatten. På samma sätt som det är stuprörens uppgift att leda bort vatten från taket är det dräneringens uppgift att leda bort vatten från husgrunden så att inte skador uppstår.

Hur ofta ett hus behöver dräneras beror på en rad olika faktorer så som typ av husgrund, hur den senaste dräneringen är gjord och markförhållanden på platsen. Med vår långa erfarenhet har vi sett alla varianter och vi garanterar att vi kan utföra din dränering i Karlstad på bästa sätt oavsett hur förhållandena ser ut.

Att dränera är kostsamt, men att inte underhålla sitt hus leder alltid till större kostnader. Som tur är ger vår dränering i Karlstad rätt till ROT-avdrag.

Så funkar dränering i Karlstad

Vår dränering i Karlstad består av 3 huvudsakliga delar: dräneringsledningar, dränerande isolering/fuktskydd och ett dränerande lager av exempelvis grus. Dräneringsrören är perforerade med små hål så att vattnet kan rinna in i rören och sedan ledas bort. Vår dränerande isolering håller husgrund och källarvägg torr och genom att täcka hela kalaset med grus kan vattnet lättare rinna ner genom marken istället för att sugas upp i jorden och stanna kvar intill huset.

Varmt välkommen att kontakta oss om du vill ha en professionellt utförd dränering i Karlstad. Hos oss är kunden alltid i fokus och vi jobbar oerhört hårt för att förtjäna förtroendet som ges till oss av människor som vill ta hand om sina hus.

 

TMJ Entreprenad AB


Skattkärrsvägen 59
656 71 Skattkärr

054-220 89 14

[javascript protected email address]

559262-4992


Dränering

Husgrund


logo-image

Om Oss

När du vill ha dränering i Karlstad utförd av proffs, då ska du vända dig till oss! Vi har 10 års erfarenhet av stensättning, dränering, husgrunder och andra markarbeten.

Läs mer om oss

Integritetspolicy

Kontakt

TMJ Entreprenad AB

Org nr: 559262-4992
Skattkärrsvägen 59
656 71 Skattkärr
Tel: 054-220 89 14

Hitta hit