Dränering Karlstad

RING OSS - 054-220 89 14

Husgrund

En husgrund i betong.

Vid nybyggen kan vi erbjuda helentreprenad av husgrunder. Det innebär att vi tar hand om hela processen så att det blir så smidigt som möjligt för våra beställare.

Med vår långa erfarenhet av markarbeten och dränering i Karlstad vet vi precis vad som krävs för att få till en stadig grund, och vi har goda samarbeten med företag som kan dra avlopp och el. Kontakta oss när du behöver markarbeten, en stadig grund och dränering i Karlstad!

Viktigt med dränering i Karlstad

När man bygger ett nytt hus är det oerhört viktigt att dräneringen är bra gjord från början. Genom att se till att vatten leds bort från grunden sparar man både sig själv och framtida husägare mycket huvudvärk.

Markarbeten och dränering i Karlstad är det vi kan allra bäst, och vid nybyggen erbjuder vi även helentreprenad så att du som beställare slipper sitta och kontakta en mängd olika byggföretag och hantverkare. Vi tar hand om allt och ser till att ditt hus får en god grund att stå på.

Kunden i fokus

Vi lägger oerhört stort fokus på kundnöjdhet och jobbar stenhårt för att förtjäna det förtroende som våra kunder ger oss. De typer av arbeten vi utför är ofta omfattande och kostsamma, därför är det av yttersta vikt att allting blir rätt.

Att vara lyhörda inför våra kunders behov och önskemål är vår högsta prioritet. Väljer ni att anlita oss för anläggning av husgrund och dränering i Karlstad så kommer ni inte att ångra er. Vi brinner för att ta hand om hus och utför alltid vårt arbete ytterst omsorgsfullt. Välkomna att kontakta oss för en offert.

TMJ Entreprenad AB


Skattkärrsvägen 59
656 71 Skattkärr

054-220 89 14

[javascript protected email address]

559262-4992


Dränering

Husgrund


logo-image

Om Oss

När du vill ha dränering i Karlstad utförd av proffs, då ska du vända dig till oss! Vi har 10 års erfarenhet av stensättning, dränering, husgrunder och andra markarbeten.

Läs mer om oss

Integritetspolicy

Kontakt

TMJ Entreprenad AB

Org nr: 559262-4992
Skattkärrsvägen 59
656 71 Skattkärr
Tel: 054-220 89 14

Hitta hit